Når skjer det?

Når kommer dagen hvor alt det fantastiske skal skje? Du vet. Den dagen hvor alt er bedre enn nå og bedre enn før. Der ordene er like presise som varmesøkende missiler, tydelige og treffende, klare til å utrydde motargumentene.

Når den dagen kommer, skal jeg få gjort det jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Reise, produsere, sosialisere og provosere. Mr. Nice Guy er ikke-eksisterende på den dagen. Alt er så mye bedre enn nå.

Inntil den dagen kommer, en eller annen gang i fremtiden, får jeg gjøre som jeg pleier. Vente i spenning. Det som skjer nå påvirker ikke det som vil skje. Den fantastiske dagen kommer snart.


2 kommentarer om “Når skjer det?

  1. Har du blitt frelst eller. Mor må få en enkel bruksanvsining for å skjønne hva du venter på. Husk at noen av de som følger deg er både pragmatiske og enkle!

  2. Teksten må ikke tolkes bokstavelig eller som et rop på hjelp. Det var bare et halvhjertet forsøk på å være poetisk, og beskrive en følelse/forventning mange har til det å forandre. Det hadde vært for klissete og moraliserende å si at man ikke bør vente på at ting skal bli gjort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s