Kom med flere forbud, kjære politikere!

Endelig har noen av våre kjære politikerne tatt til fornuften når det gjelder romfolket. Om ikke så alt for lenge skal det vedtas om et delvis eller fullt tiggerforbud skal innføres, og jeg kunne ikke vært lykkeligere!

Snart kan jeg gå gjennom byen uten å bli forstyrret av fattige mennesker som vil ha myntene mine, myntene som hører til under bilsetet og ikke i koppene til tullinger som skal bruke de på røyk, mat og helsetjenester de ikke har råd til i hjemlandene sine. Jeg må fortsatt håndtere Omega3-selgere og (i nærmeste fremtid) Clear Channel-reklamer, men hey; Så lenge det er hvitt og vestlig, er det samme for meg.

Jeg er ikke rasist, men tiggere som er brune og som ikke samler inn milliarder av skattepenger til sportsarrangementer, og andre samfunnsnyttige formål, bør få seg en jobb øyeblikkelig! Hvorfor kan de ikke bare lage, selge og sist, men ikke minst, spise kaker sånn som alle andre?

Èn eller annen «opplyst» idiot fortalte meg at romfolket er Europas mest diskrimnerte folkegruppe, at de sliter med å komme seg inn på arbeidsmarkedet og at det faktisk ikke er alle som styres av kriminelle bakmenn, men herregud, skal vi begynne å lese også nå?

Hva blir det neste? At vi baserer klima- og energipolitikken på forskning fremfor fornuften til oljelobbyen og markedsfundamentalistene? Nei vet du hva. Den feministnazisistiske-venstrefascisitiske-eliten er for kravstore nå til dags. De bør komme seg inn i drivhuset mitt og begynne å kaste steiner sånn som meg og mine likesinnede, i stedet for å kommentere de gigantiske bjelkene under verandaen min (Ja, de ble bygd av lavtlønnede polakker, men hva har det med saken å gjøre?).

Det eneste som er synd er at disse hederlige politikerne er så tilbakeholden på bruken av forbud. Forbud er en effektiv løsning for de aller fleste samfunnsproblemer, man slipper blant annet tøysete velferdstilbud og forebyggende tiltak, så hvorfor er det bare tiggere og narkomane som skal rammes av det? Det er jo nok av andre ting vi burde ta tak i!

Hva med alle søreuropeerne som demonstrerer mot budskjettkuttene og arbeidsløsheten? De påfører ærlige og hardtarbeidende politikere en masse stress og støy, og kommer med påstander som at IMFs kriselån gjør vondt verre, så hvorfor ikke forby demonstrering eller sutring som jeg pleier å kalle det? Vår kjære stat har jo vært med på å betale lånene, så vi burde ha rett til å blande oss inn.

Spanske poltikere har riktignok kommet med et lovforslag som vil gi demonstranter en bot på 600 000 euro om de skulle være så frekke at de demonstrerer i nærheten av regjeringslokalet, så la oss bare håpe at resten av politikerne i Spania og de andre landene tar til fornuften.

Eller hva med asyl, innvandring og bistand? Jeg er lei av innvandrere som helt ut av det blå reiser til Norge for å snylte og islamisere (Makan til fordomsfulle folk!) og jeg har fått nok av at u-landsbefolkningen ikke bruker bistandspengene på å investere i kakeproduksjon, så hvorfor ikke bare innføre et forbud?

Da slipper vi å tenke på fattigdommen og sivile som blir lemlestet eller drept av vestlige våpen, og da kan ledelsen i IMF og Verdensbanken endelig ta seg en velfortjent ferie. Gjerne i ett av landene som er avhengig av å eksportere råvarer som følger av strukturtilpasningsprogrammene!

Dette er bare forslag selvfølgelig. Selv om jeg er en god og opplyst nordmann er jeg tross alt ikke like fornuftig som norske og vestlige politikere. Vi snakkes til valget i 2017. Hva som skjer i mellomtiden får være opp til Stortinget og regjeringen, ikke folkebevegelser og aktivister!

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s