Du vil ikke tro hva som skjedde da denne gutten… KLIKK NÅ BARE PÅ LINKEN DA!

Ta deg en bolle VirolaMania. Nei vet du hva. Ta så mange boller at du får forstoppelse og øyekatar. Jeg tror ikke man får øyekatar av å spise for mange boller, men du fortjener det uansett. Forhåpentligvis er ikke jeg den eneste som har fått nok av at du dynker Facebook-feeden med irriterende overskrifter.

«Da denne mannen inntok scenen, gjorde han noe som fikk meg til å sprute drikken ut av nesen»

«Jeg trodde dette var et helt vanlig spisebord, men da jeg så hva den kunne gjøre… Hva i granskauen?!»

«USA BLIR INVADERT AV DANSENDE SPEDBARN, DUMME HUNDER OG EBOLA-INFISERTE HESTER… Neida, men klikk på linken. Ett klikk for dagen er godt for magen… min».

(Èn av disse er oppdiktet. Bare sånn hvis du ikke hadde humor som valgfag på videregående)

Joda, jeg burde heller irritere meg over direkte oversettelser (oh wait!) og jeg kan strengt tatt få meg litt mer viljestyrke og unngå å sjekke Facebook-feeden hele tiden… *tar seg en pause for å sjekke Facebook*… men ikke fortell meg at jeg kommer til å le hvis jeg leser artikkelen din. Vær så snill.

Du fremstår som han ensomme fyren i klassen som prikker deg på skulderen så du skal legge merke til penisen han tegnet i notatboken, og som ler en påtrengt latter om du ikke ler. Ikke at jeg har en sånn fyr i klassen min, men det går mye i penisbilder… He he :/ Hvis du må trygle folk om å se på det du lager eller be dem om å le, så bør du kanskje gjøre noe med kvaliteteten på arbeidet ditt. *Sjekker overskriften* 😦

Ja ja. Nok om VirolaMania… Hallaisen folkens! Det har seg slik at jeg har hatt en venn på besøk i det siste. Han heter Trond og han er en mester på juiceoppskrifter. Han ville dele en av oppskriftene sine med leserne, og jeg tenkte at det var greit å dele noe annet enn innlegg om hvor skeptisk jeg er til globaliseringen.

Det kan være greit å vite at Trond også er verdens største klyse, men middelet helliggjør målet eller hur? Hvem kan vel takke nei til juiceoppskrifter midt oppi eksamensrushet? 🙂

Skal vi se…

Vær så snill, stemmen i hodet mitt. Det er et retorisk spørsmål!

INGEN!

Må du være så barnslig?

Du er barnslig.

KUKK!

Ha! 

😦

Vær så god Trond.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s