Auf wiedersehen Trond

Noen som har lest «Dr. Jekyll and Mr. Hyde»? Romanen om mannen som drikker en eliksir som i utgangspunktet skulle rense han for alle onde impulser, men som i stedet sørget for at han byttet mellom å være seg selv og den onde utgaven – Mr. Hyde? Klassikeren som kommenterer viktoriatiden og menneskesinnets kompleksistet, og som har vært en inspirasjonskilde for hundrevis av filmer og romaner, deriblant Fight Club?

Ingen? Flott! Ikke jeg heller. Jeg driver bare og gjentar det læreren sa om boken i engelsktimen på videregående, så dere litteraturentusiaster må dessverre snu i døra om dere forventet en analyse av noe slag.

Grunnen til at jeg tar opp dette er at jeg og Dr. Jekyll har noe til felles. Vi har begge utsatt oss selv for et eksperiment, og vi har begge endt opp med å få en personlighetsforstyrrelse som følger av det.

I Dr. Jekyll sitt tilfelle så satt han igjen med en ond utgave av seg selv som sørget for at han… SPOILERTS ALERT (!)… begikk selvmord. I mitt tilfelle så sitter jeg igjen med Trond.

Den sexistiske og arrogante klossmajoren av en bessenwisser. Han var en del av et humoreksperiment forrige sommer, og siden har han vokst noe kolosalt. Ikke bare har han sine egne Youtube-filmer. Nå nylig så opprettet han sin egen hjemmeside. Han har rett og slett begynt å leve sitt eget liv.

Hvis man trenger et levende eksempel på å dra spøken for langt, så er Trond den perfekte kandidat. Det er rett og slett ikke morsomt lengre. Så fort Mr. Hyde/Trond tar over, så er det ikke noe jeg kan gjøre (Utenom å bli voksen og slutte å leke skuespiller).

Jeg blir derfor nødt til å slutte å introdusere Trond via bloggen, og det blir ikke noe mer av at jeg trygler dere om å legge igjen kommentarer på videobloggen hans. Alt dette skal Trond gjøre på egenhånd nå som han har tappet meg for energi.

Siden dette er siste gangen Trond nevnes på bloggen, så har jeg lovet ham at jeg skal legge ut noen av de første episodene av sesong 2. Ha det bra Trond.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s