Litteraturkveld i Gamlebyen

Heisann. Det blir en aldri så liten litteraturkveld/poesiaften på bloggen i kveld. Kom og sjå! Ingenting er bedre enn å tilbringe lørdagskvelden foren pc-en! Eventuelt så kan du lese dem mens du sitter på vorset. Vi er alle glade i folk som nistirrer på mobilen mens festen er i gang.

Jeg burde kanskje stryke av markedsføring på listen over fremtidige karrierer når jeg tenker over det. Nei vent! De kan jo leses mens du sitter på trikken på vei til vorset. Bra for deg og bra for miljøet! (Som i det sosiale miljøet. Tror ikke smartphone-ene og internettservere er så miljøvennlige at det gjør noe).

Det er jo mulig at du ikke bruker hver lørdagskveld på å gå på byen. I så fall har jeg ikke så mye å si. Det eneste jeg har lært er at man skal appellere til de unge når man promoterer noe, og vi vet alle at unge ikke gjør annet enn å drikke, spise sukkertøy og kaste skattepenger i smeltedigler.

YOUNG FOREVER #YOLO #TOOCOOLFORSCHOOL
YOUNG FOREVER #YOLO #TOOCOOLFORSCHOOL

Som vanlig så finner man diktene og korttekstene under/før dette innlegget. Noen av dem skrev jeg for en god stund tilbake og noen er rykende ferske. I tillegg så skal jeg legge ut en kortfortelling i løpet av neste uke.

Enjoy!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s