Brainfart # 24340

Åh gud som jeg har fått nok av ordet «jeg», «meg» og alt som har med selvet å gjøre. Selvrealisering, selvanalyse, «jeg vil være meg selv» , «de må akseptere meg for den JEG er», «me-time», også videre.

Og ja, det er bare å slenge en mynt i bøssen til «Kast den første steinen!» – Organisasjonen for hyklere som aldri har praktisert noen former for hykleri. Vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Med tanke på alle blogginnleggene om meg, mine tanker og meninger, så burde jeg kanskje ikke uttale meg om andres selvforherligelse, men jeg gjør det likevel. Jeg er nemlig ikke som alle andre.

Jeg er spesiell og unik. Fullstendig isolert fra omgivelsene jeg kommenterer. Folk er så egoistiske, men jeg har aldri satt min egne behov foran andres. Folk er så dumme, men jeg har aldri gjort eller sagt noe idiotisk.

Hvorfor kan ikke folk forstå at det er sånn jeg er? At jeg er et unikt snøfnugg, en lidende martyr som aldri vil bli akseptert? Og kom ikke her og si at jeg kanskje burde forstå andre for å bli forstått. Samarbeid er for pyser.

Det handler nemlig om å være et sterkt individ. Et isolert atom som kjemper mot andre atomer i kampen om ressursene. Det er nok ressurser til alle, men jeg bør hamstre mest mulig for å være på den sikre siden. Folk er jo tross alt egoistiske, så det beste er om jeg kommer dem i forkjøpet.

Jeg er et unikt og sterkt individ som kjemper for individets rettigheter, og med individet så mener jeg selvfølgelig meg selv. Individet som i andre? Pføy. Drit og dra alle sammen utenom meg. Forstå meg, elsk meg, men ignorer piggtrådgjerdene og sikkerhetsvaktene jeg satt opp utifra min frykt for andre individer.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s