Eksperter: Agurker øker faren for hverdagshypokondri

Ifølge Apokalyptisk sentralbyrå rammes flere og flere av den alvorlige sykdommen hverdagshypokondri. Hverdagshypokondri skiller seg fra hypokondri ved at den er langt mer smittsom, og ved at den kan være dødelig. Inntil nå har sykdommen vært et stort mysterium.

matforgiftning-kast+bitter+agurk

Forskere ved instituttet for Landeplageforskning hevder å ha funnet årsaken til problemet: Agurker. «En agurk er ikke bare et symbol på overflødighet. Den er også en grønnsak som kan spises, og vi vet alle at spiselige ting ikke alltid er bra for kroppen» meddeler ernæringsekspert Håvard Strutserud. «En agurk er spiselig. Spiselige ting kan føre til helseproblemer. Ergo er agurker kilden til hverdagshypokondri» tilføyer hans kollega Pierre Loreu.

Forskerteamet har forsket på agurkens ringvirkninger siden 2012, men det var ikke før i fjor høst at de hadde et gjennombrudd. Strutserud forteller at forsøkspersonene begynte å hoste kraftig etter å ha inhalert pulveriserte agurkbiter. Frem til da hadde de prøvd ut mel, sukker, vann, asbest og en rekke andre matvarer. «Forsøkspersonene fikk etterhvert utslett og svekket imunforsvar. Det var mildt sagt sjokkerende» sier Loreu.

Lederen for Landsforeningen for hverdagshypokondri, Bjarte Smørvik, sukker gjennom gassmasken da vi informerer han om funnet. «Dette bekrefter min visshet om at hverdagshypokondri ikke bare er svada slik fastlegen min antyder. Jeg er sikker på at det er flere som er i samme situasjon. Myndighetene bør ta tak i dette problemet med en eneste gang!».

Containeren tok kontakt med PGFF-partiets leder Liv Svensen, og fikk følgende svar: «Det er sjokkerende at enkeltmennesker har det kjipt når de burde ha det bra. Positiv Glede for Folk Flest skal sette av 40 milliarder kroner til hygge og trygghet ved neste budsjettforhandling. Det lover vi med hånden på hjertet». Hun tar opp ti kniver fra vesken, men hun legger de vekk i det hun innser at vi tok poenget.

SLIK UNNGÅR DU AGURKER: 
– Kjøp matvarer med agurkfri-merket. 
– Unngå grønnsaksavdelingen i butikken. De andre grønnsakene kan ha kommet i kontakt med agurkene. 
– Vær obs på matvarer som er grønne, avlange og agurkaktige.

Om du har en mistanke om at du har spist agurk, så ring 113 øyeblikkelig.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s