Innføring i de nye kategoriene + noen oppdateringer

Hei. For å gjøre bloggen litt mer organisert har jeg opprettet noen nye kategorier. Disse kategoriene har spenstige og hippe navn, sånn som ungdommen liker det, men de gir ikke så mye mening med mindre du har fått en innføring i hva kategoriene består av.

Filosofiske brainfarts: I motsetning til vanlige brainfarts-blogginnlegg, er dette innlegg som er hakket mer meningsfylte og…. wait for it… filosofiske (!). De forsøker å ta for seg de store spørsmålene; eksistensielle og etiske dilemmaer, samtidig som de inneholder spor av babling og fjas. Det er da tross alt brainfarts 😉 Når det er sagt så skal jeg gjøre mitt beste for å tilføre kilder. Litt akademisk må det da være!

Smil til verden og verden gir deg byllepest: Dette er innlegg hvor jeg slipper løs kynikeren i meg. Språklige eller samfunnsmessige fenomener som provoserer meg vil slaktes med kritikk. Tilfør litt spydighet og ironi, så har du underholdning for hele familien. Kan ikke garantere at kritikken kommer til å være saklig.

Kjeft på livet og livet ler tilbake: Ettersom jeg har forståelse for at det kan være gørrkjedelig å høre på sutring 24/7, så har jeg opprettet en kategori som er en eneste stor lykkepille. Her skal alt som er positivt få litt ros.

Jeg kommer til å slutte å benytte meg av kategorien «Brainfarts» fra og med dette innlegget publiseres. Med tanke på at mye av det jeg skriver er brainfarts, så blir det meningsløst å ha en kategori for det. Utover dette så kommer jeg til å fortsette som før.

EDIT 28/07/15: Jeg kommer også til å erstatte kategorien «Tull» og «Humor» med «Humor og satire».

Vi snakkes.


2 kommentarer om “Innføring i de nye kategoriene + noen oppdateringer

  1. Tilbaketråkk: 23.03.16 – Containeren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s