Slik ser det ut i kjendisenes endetarmer i julen

Julen er en tid for angst og nedbryting av kroppen. Ifølge en fersk spørreundersøkelse fra SSB er 2 av 8 nordmenn bekymret for hvordan deres organer kommer til å se ut etter julen. I møte med dette benytter noen seg av levermassasje. Andre tyr til den kontroversielle Plumbo-dietten.

er+virkelig+plumbo+så+farlig

I den anledning har vi i Containeren fått med oss et panel med kjendiser som skal kommentere sin håndtering av innvollene i julen. Panelet består av Sofie Lise, Martin Fødtigår og han Farmen-stjernen du kommer til å glemme navnet på om en uke.

LotR-Orc
Kjendispanelet med Sofie Lise (29) til venstre, Martin Fødtigår (8) i midten og ? (32) til høyre

Ved hjelp av avansert teknologi og kjendisenes velvilje kan vi se hvordan de (eller rettere sagt: fordøyelsessystemet) takler julekaoset. Først ut er Sofie Lise, kjendisblogger og kjendiskjendis.

77e982608e96e1ee0edcd22f5bee2801
Sofie Lise

Endetarmen hennes er rosa og velmøblert. «Veggene» er dekorert med bilder av diverse dyr og en NOAH-plakat. «For å holde alt rent og pent så drikker jeg to glass med zalo før jeg legger meg» sier hun og biter tennene sammen i det vi trykker kameramikroskopet lengre inn. «Jeg, au, føler meg mye bedre etterpå. Dessuten blir, AU, huden blank og, AU FOR FAEN, fin».

Hot-Pink-Girls-Bedroom
«Casa Anal»

Hennes tips for bedre innvoller er god, gammeldags avslapning. «Jeg kan skjønne at det høres banalt ut, men det er faktisk så enkelt. Slapp av, kos deg med familien og drikk litt zalo i ny og ne, så ordner alt seg. Stress gjør bare alt verre».

Martin Fødtigår er ikke fullt så sympatisk. Han neier da han hører Lises utspill og sier: «Om du vil ha det rent og blankt der nede, så er det viktig at du spiser riktig! Kutt ut søtsakene og fettet, til og med fettet i zaloen om det er din greie, og hold deg til flytende føde».

78458262
Martin Fødtigår

Ettersom han allerede har et kamera i systemet, en gave han fikk fra en spansk sportsredaksjon, så kan vi se endetarmen hans LIVE på Tv2’s Facebook-side. Tarmen består hovedsakelig av betong og støvete leker.

images (4)
Fødtigårs endetarm

«Da jeg gikk over til sprøyter og babymat, så trengte jeg ikke lenger hele fordøyelsessystemet. Det var derfor like greit at jeg fylte endetarmen med betong og gjorde det om til et lager. Lageret er greit å ha når jeg er på jakt etter et sted å oppbevare bitelekene mine».

Farmen-stjernen har blitt til en anonym 32-åring i løpet av intervjuet, og er derfor ikke interessant nok til at vi kan omtale organene hans. Vi satser på å penetrere ham ved et eventuelt psykisk sammenbrudd.

Containeren ønsker alle sine lesere en riktig god jul 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s